beveiligen van industriële netwerken en systemen

Uniek IT/OT-security platform door Tenable overname van Indegy

Een bijzonder interessante ontwikkeling op het gebied van OT-security: cyber exposure bedrijf Tenable heeft OT-securityspecialist Indegy overgenomen. Met de toevoeging van de industriële cybersecuritydiensten van Indegy aan de oplossing van Tenable, creëren de securitybedrijven samen het eerste platform dat inzicht in de risico’s en kwetsbaarheden in zowel IT als OT samenbrengt en combineert.

Inzicht en veiligheid door OT-expertise

OT-security is complexer dan IT-security en vergt specialistische kennis en technologie. Bovendien zijn de risico’s in OT-security bedrijfskritieke risico’s. De combinatie van de diensten van Tenable en Indegy biedt bedrijven een nieuwe en overkoepelende invalshoek als het gaat om optimale beveiliging van de OT-omgeving.

Op OT toegespitste beveiliging is essentieel in strijd tegen de huidige vormen van cybercriminaliteit bij bedrijven met een geautomatiseerd (productie)proces. Met de aanvulling van OT-security op het bestaande cyber exposure platform, speelt Tenable in op de behoefte aan meer inzicht in cyberrisico’s en kwetsbaarheden in het huidige cyberspeelveld. Het geeft zowel de CISO als de directie handvatten om goed gefundeerde strategische beslissingen met betrekking tot OT-security te nemen.

De verbindende schakel

Tenable is partner van BrainCap Managed ICT Services. Dit houdt in dat we dankzij onze diepgaande kennis van de functionaliteiten van Tenable, als geen ander de toegevoegde waarde van de OT-diensten van Indegy naar uw organisatie kunnen vertalen. We zijn de verbindende schakel tussen uw OT-security uitdaging en de technische totaaloplossing. Nieuwsgierig hoe we uw organisatie kunnen helpen met OT-security? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via support@braincap.nl

Lees het hele bericht hier.

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK