BrainCap Managed ICT Services versterkt samenwerking met Bitdefender

BrainCap samenwerking met Bitdefender

Bitdefender beschermt meer dan 500 miljoen gebruikers in meer dan 150 landen. Het is dan ook wereldwijd leider in cybersecurity oplossingen. Onze klanten moeten kunnen vertrouwen op de beveiliging van hun systemen, daarom maken wij bij BrainCap gebruik van Bitdefender. Zo zorgen wij bij onze klanten voor een beveiligde IT- en OT-security omgeving.

BrainCap Managed ICT Services is nu naast goldpartner ook MSP partner geworden van Bitdefender. Michael Bachman, manager bij BrainCap, is blij met deze versterking van de samenwerking. “Het feit dat we zowel goldpartner als MSP partner zijn, biedt ons meer flexibiliteit in keuzemogelijkheden voor onze klanten. We zijn nu in staat om afhankelijk van de klantbehoeften de cyberbeveiliging bij de bedrijven voor zowel hun endpoints, netwerken als de clouddiensten flexibel op en af te schalen. Hierdoor bieden we maximale flexibiliteit aan onze klanten en bieden we ze beveiligingssoftware die met hen meegroeit.”

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK