BrainCap partner van Uniserver

Samenwerking Uniserver

BrainCap biedt oplossingen binnen een aantal thema’s. Één van deze thema’s is cloud connectivity. Wij helpen bedrijven die willen overstappen van on-premise naar de cloud. Dat doen we met behulp van de IaaS-oplossingen van Uniserver. Voorheen deden we dat met de standaardblokken die Uniserver hiervoor aanbiedt, maar inmiddels zijn we bezig met het bouwen van een een eigen omgeving binnen de Uniserver-omgeving. Een interessante nieuwe ontwikkeling in onze samenwerking.

Zo werken we samen aan het vertalen van complexe IT-vragen naar eenvoudige oplossingen.

Meer weten over deze unieke samenwerking en wat BrainCap verder te bieden heeft is te lezen is het Partner in de Spotlight artikel.

Lees hier het artikel

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK