UWV verlengt samenwerking met BrainCap

UWV verlengt samenwerking met BrainCap

Wij zijn trots om te mogen melden dat we door het UWV opnieuw geselecteerd zijn als één van de vijf preferred suppliers voor het inzetten van externe IV capaciteit. Ook de komende 4 jaar mogen we samen met onze partner KBenP en onze andere leveranciers het UWV ondersteunen met hun capaciteitsvraagstukken.

BrainCap zet hiermee de langdurige samenwerking voort. Al meer dan 10 jaar maakt het UWV gebruik van de door ons aangeleverde professionals, waardoor we onze ruime ervaring aantonen als het gaat om het vinden van de juiste match.

Bedankt UWV voor het vertrouwen. En dank aan alle medewerkers die namens/via BrainCap bij het UWV werkzaam zijn (geweest) de afgelopen jaren. Ook komende periode kunnen jullie op ons rekenen! Op een mooie samenwerking.

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK