Samenwerking Barracuda en BrainCap OT security

Samenwerking Barracuda en BrainCap op het gebied OT security

Productiebedrijven zijn steeds vaker het doelwit voor hackers

Intelligente systemen verbinden machines, sensoren en besturingssystemen om dynamisch te reageren op producteisen en realtime optimalisatie van productie en supply chain-netwerken mogelijk te maken. De toename van connectiviteit stelt voorheen geïsoleerde systemen, waaronder grote industriële controlesystemen, bloot aan de gevaren die inherent zijn aan internet.

94%
van de ondervraagde organisaties gaf toe in de afgelopen
12 maanden een beveiligingsincident te hebben meegemaakt.
Bron: Barracuda rapport: The State of Industrial Security in 2022.

Cyberaanvallen zijn niet alleen irritant, ze zijn een groot risico

De frequentie en ernst van deze incidenten neemt gestaag toe. Zo horen wij dat bij een groot deel van de getroffen bedrijven dat als gevolg van deze incidenten hun operaties 2 of meer dagen hebben stilgelegen. Cyberaanvallen zijn dus niet meer alleen irritant, ze zijn een groot risico voor de continuïteit van uw operatie.

Samen bouwen we aan een veilige OT-infrastructuur voor onze klanten

Hoe krijgt u als directie en/of management eenvoudig inzicht en advies hoe uw productie omgeving in relatie tot kantoor omgeving goed beschermd zijn tegen cyberaanvallen? Om u te helpen met het bouwen aan een veilige OT-infrastructuur hebben BrainCap en Barracuda een de handen in één geslagen en zijn we een samenwerking gestart. Samen met u willen wij de risico’s tot een minimum beperken als het gaat om Cybersecurity.

Benieuwd naar de staat van uw industriële cybersecurity?

In samenwerking met Barracuda bieden wij een gratis een compleet risico- en verwachtingsvrij assessment aan, die wordt uitgevoerd door een BrainCap OT Security Specialist. Hierin onderzoeken wij wat de status quo is van uw OT cybersecurity en geven u een vrijblijvend advies.

Meer weten?

Neem direct contact op met BrainCap en vraag meteen het assessment aan of de factsheet voor meer informatie.

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK