blog BrainCap hoe zorgt u voor een goed slot

Onderzoeksrapport van Barracuda over e-mail security trends

Hoe zorgt u als bedrijf voor een goed slot op het gebied van e-mail beveiliging?

Wat zijn de kosten en impact van op e-mail gebaseerde cyberaanvallen op organisaties over de hele wereld?

email aanvallen afgelopen 12 maandenE-mail is een belangrijk doelwit voor cyberaanvallen. Deze aanvallen blijven evolueren. Cybercriminelen maken handig gebruik van machine learning en profiteren van het onderlinge vertrouwen van collega’s en bedrijven en om beveiligingsmaatregelen te omzeilen. Het onderzoeksteam van Barracuda heeft 13 soorten e-mailbedreigingen ge├»dentificeerd waartegen bedrijven zich moeten verweren. In het onderzoeksrapport naar e-mail security trends is onderzocht wat de impact en de kosten zijn van op e-mail gebaseerde cyberaanvallen op organisaties over de hele wereld de afgelopen 12 maanden. In het rapport wordt beschreven hoe organisaties zich kunnen beschermen tegen cyberdreigingen, zoals phishing en ransomware.

 

 

Vijf best practices voor ieder bedrijf

Vijf best practices worden aanbevolen, ongeacht de branche waarin de organisatie opereert.

  1. Allereerst wordt aanbevolen om een meerlaagse e-mailbeveiliging in te zetten die gebruik maakt van machine learning-technologie om gerichte phishingaanvallen te detecteren.
  2. Daarnaast is het belangrijk om gebruikersaccounts te beschermen met multifactor authenticatie.
  3. Overweeg een Zero Trust-strategie om toegang tot de juiste middelen alleen aan de juiste gebruikers te geven.
  4. Automatisering van incidentrespons kan ook helpen om bedreigingen snel op te ruimen, terwijl verbeterde cybersecuritybewustzijn bij gebruikers kan worden bevorderd door middel van phishing-simulaties en training.
  5. Tot slot wordt aanbevolen om alle data veilig te stellen en regelmatig te back-uppen, zodat deze in geval van een aanval snel kan worden hersteld.

Benieuwd naar dit rapport van Barracuda?
Download dan hier het onderzoeksrapport naar e-mail security trends.

Hoe helpt BrainCap u met het beveiligen van uw e-mailsecurity?

BrainCap maakt het mogelijk dat uw mobiliteit en uw communicatie altijd en overal met elkaar verbonden zijn op een veilige manier. Zo zorgen we ervoor dat u en uw medewerkers Always on zijn en dat gevoelige gegevens uit uw organisatie beveiligd zijn.

Always On

Met Always On geeft u uw medewerkers altijd en overal veilig toegang tot de bedrijfsapplicaties en -data die ze nodig hebben. Always On maakt gebruik van GlobalProtect VPN, een oplossing die een versleutelde verbinding opzet tussen het apparaat van de gebruiker en het datacenter van BrainCap. Zo wordt het risico op datalekken of cyberaanvallen geminimaliseerd. Bovendien kunt u met Hybrid Join en Conditional Access van Microsoft uw apparaten eenvoudig beheren en beveiligen, ongeacht of ze lid zijn van een domein of niet.

MIP & DLP

Information Protection en Data Loss Prevention zijn belangrijke aspecten van de beveiliging van gevoelige gegevens in uw organisatie. U wilt voorkomen dat uw gegevens per ongeluk of opzettelijk worden gelekt, gedeeld of gebruikt door onbevoegde personen. BrainCap kan u hierbij helpen door u een oplossing te bieden die uw gegevens identificeert, classificeert en beschermt op verschillende locaties, zoals: on-premises systemen, cloud-gebaseerde applicaties en eindpuntapparaten. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde technologie├źn, zoals: antivirussoftware, AI en machine learning om verdachte activiteiten te detecteren en te blokkeren en helpen we u ook om te voldoen aan de regelgeving, zoals de AVG en de HIPAA.

Who is Hanneke Stoker

You need update your bio: Edit your profile

BACK