BrainCap viert 15-jarig bestaan
Nieuws
Detachering in de ICT
Nieuws
Welkom GRCcontrol
Nieuws
Solliciteren kun je leren (of laat je detacheren)
Nieuws
UWV verlengt samenwerking met BrainCap
Nieuws
De belangrijkste redenen om ICT-capaciteit in te huren
Nieuws
Spierballen tonen
Nieuws
Sesos IT Group verwelkomt BrainSt
Nieuws
IT-professional, vind jij het ook moeilijk om stil te zitten?
Nieuws
CLEAR Solutions sluit zich aan bij Sesos IT Group
Nieuws
584611
Vacature
Homepage
Pagina
Privacy & Cookies
Pagina
Contact
Pagina
1010963
Vacature
584602
Vacature
570097
Vacature
566125
Vacature
695394
Vacature
678911
Vacature
1022585
Vacature
1015579
Vacature
1015349
Vacature
Werken bij
Pagina
ICT Professionals
Pagina
Over Braincap
Pagina
Nieuws
Pagina
Opdrachten
Pagina
Werken op jouw manier
Pagina
Applicatiebeheerders
Pagina
Business & Data-­analisten
Pagina
Testers & ontwikkelaars
Pagina
Selecteer met - Kies met

Werken bij BrainCap,

is werken op jouw manier!

Een persoonlijk ontwikkel plan (oftewel POP) dat herkennen we wel. Natuurlijk hebben onze mensen dit ook, maar wij voegen hier nog een extra element aan toe: het persoonlijk salarisplan! Zo werk je op jouw manier, maar met de ondersteuning van een enthousiast team. Dit is waarom werken als IT- er in de detachering bij BrainCap zo leuk is!

Maar een persoonlijk salarisplan, wat is dat dan?

Grofweg betekent dit dat als je als professional door BrainCap gedetacheerd wordt, je zelf de keuze hebt in het type arbeidscontract. Jij bepaalt of je kiest voor de zekerheid van een vaste baan in loondienst waarbij we met een tweetal contractvarianten werken of de volledige vrijheid wilt en als freelancer via ons interim opdrachten aanneemt.

Contractvarianten bij BrainCap

Wil je wel bij diverse bedrijven werken, maar met de zekerheid van een vaste baan en iedere maand precies weten wat je verdient? Dan is het BrainCap contract je op het lijf geschreven. Zo weet je iedere maand precies waar je aan toe bent. Naast een vast marktconform salaris is ook je pensioen geregeld en kun je aanspraak maken op sociale zekerheden. Tevens zorgt BrainCap voor een leaseauto of mobiliteitsvergoeding. En natuurlijk regelen wij de opdrachten voor je en mocht het een keer voorkomen dat er even geen opdracht voor je is, dan betalen we je gewoon door. Je hoeft je dus nergens zorgen om te maken.

Ben je op zoek naar de perfecte balans tussen de zekerheid van een vaste baan en de verdienste van zelfstandig ondernemerschap? Dan is een BrainCap Prestatie contract precies wat je nodig hebt. Met dit contract krijg je het beste van twee werelden. Je geniet van de zekerheid van een vast dienstverband, inclusief pensioenopbouw, mobiliteitsvergoeding en sociale zekerheden, terwijl je toch de mogelijkheid hebt om je eigen opdrachten te genereren, je eigen verkooptarief te bepalen (of wij zorgen daarvoor) en zo invloed uit te oefenen op je inkomen. Je hebt een vast maandelijks basisinkomen, ook als je even geen opdracht hebt, met daarbovenop een variabel salarisdeel.

Wil je volledige vrijheid behouden over je inkomen en de opdrachten waar je geplaatst wordt? Dan kun je bij ons als freelancer aan de slag bij onze klanten waar wij interim opdrachten hebben. Het BrainCap Freelance contract is dan voor jou de beste keuze. Wij rekenen hiervoor een vast percentage.

Zo leuk is werken bij BrainCap!

Werken bij BrainCap zorgt ervoor dat je kunt werken op de manier waarop jij je het prettigst voelt. Jij bepaalt wat je wilt en wij regelen de rest! Simpel toch?

Bepaal zelf:
Risico wat je wilt nemen (alles zelf regelen of alles via ons)
Aantal uren dat je wilt werken
Inkomen op basis van de gekozen contractvorm
Natuurlijk regelen wij (ongeacht de keuze die je maakt):
Collega’s om op terug te vallen
Administratieve handelingen met de opdrachtgevers
Plaatsen van jou bij onze opdrachtgevers

Dat is BrainCap! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en of wij bij jou ambities passen? Stuur ons een email of bel even, net wat je fijner vindt. Wij leggen het graag uit tijdens een kort gesprek (op ons kantoor of online) en dan is het aan jou om te bepalen wat je doet.

Ik kan bij heel veel verschillende soorten bedrijven werkzaam zijn en daar leer ik veel van. Daarom kies ik voor BrainCap.

Richard,

.Net ontwikkelaar

Bij ons draait alles om samenwerking en collegialiteit. We zijn een hecht team, werken samen aan dezelfde doelen en kennen elkaar persoonlijk. Met toonaangevende opdrachtgevers en fijne collega’s is het hier geweldig werken!

Hanneke,

Corporate Marketing Manager

Lekkere korte lijnen, het is een hecht team en er zijn altijd mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Kevin,

Security Engineer

Ik heb gekozen voor BrainCap vanwege de afwisseling van projecten, diverse klanten, wereld- en bedrijfsculturen.

John,

Business Analist / Projectmanager

Meer weten over werken bij BrainCap?

Stel ons je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Niki staat je graag te woord!