Development, Infrastructure Solutions en Testing.

BrainCap ICT Professionals levert ICT-specialisten op het gebied van Software Development, Infrastructure Solutions en Testing. Deze drie vakgebieden vormen de kerncompetenties van onze mensen.

Onze software developers zijn experts op het gebied van de ontwikkeling van nieuwe software en stuk voor stuk zeer deskundig in het uitbouwen van bestaande software. We zorgen ervoor dat deze mensen ook deskundig blijven, door hun training en certificering te faciliteren. Zodat niet alleen de software maar ook hun kennis ontwikkeld wordt.

De infrastructure solution professionals uit onze stal zijn gespecialiseerd in het bewaken en bewerken van uw ICT-infrastructuur. Stuk voor stuk specialisten met gedegen vakkennis en hart voor hun vak, voorzien van de juiste referenties. Of het nu gaat om de stabiliteit en functionaliteit van werkstations, servers, virtualisatie, werken in de cloud of andere infrastructurele technieken, onze mensen zorgen ervoor dat de continuïteit van uw ICT-netwerk is gewaarborgd.

Onze testers zijn al vanaf het begin van uw project of opdracht betrokken bij uw organisatie en het te volgen traject. Deze testprofessionals zijn ervaren praktijkspecialisten en worden door ons begeleid en indien nodig verder opgeleid. Zo zijn wij er zeker van dat wij de kwaliteit in huis halen die zowel wij als u nodig hebben en komen onze testers bij elke opdracht goed beslagen ten ijs.

Competentiemanagers.

Al onze ICT-specialisten worden begeleid door onze competentiemanagers. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen in zijn of haar discipline en op zijn of haar niveau. We zijn er steeds weer trots op wanneer een van onze collega’s een diploma of certificaat behaalt en we komen regelmatig samen tijdens gezellige, informele competentiebijeenkomsten.

Specialist nodig? Bel ons op 088 275 48 88 of mail ons op sales@braincap.nl


24/7 IT-monitoring

ICT-professionals

Cyber Security


BACK