Op zoek naar developers, testers of beheerders?

BrainCap ICT Professionals levert ICT-specialisten op het gebied van Software Development, Infrastructure Solutions en Testing, de meest gevraagde specialisten bij onze klanten. Deze drie vakgebieden vormen de basis van de competenties van onze mensen.

Software Developers
Infrastructure Solution Developers
Testers

Ons goed op elkaar ingespeelde recruitmentteam slaagt er steeds weer in om de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen. We detacheren onze hoogopgeleide vakspecialisten en met deze goed getrainde mensen vullen we ook externe opdrachten in bij kleine en grote organisaties in heel Nederland.

software developers testers competenties

SYSTEEMBEHEER

Infrastructure solutions professionals nodig? Of een baan als systeembeheerder? Kijk op onze werken bij site!

ONTWIKKELAAR

Een expert nodig die nieuwe software ontwikkelt of bestaande software uitbouwt? Of een klus op dat gebied? Kijk op onze werken bij site!

TESTER

BrainCap levert hoogopgeleide test-professionals, test coördinatoren, test managers en security testers

CONTACT

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Onze software developers zijn experts op het gebied van de ontwikkeling van nieuwe software en zeer deskundig in het uitbouwen van bestaande software. We zorgen ervoor dat deze mensen ook deskundig blijven, door hun training en hun certificering te faciliteren. Zodat niet alleen de software maar ook hun kennis ontwikkeld wordt en u altijd een goed geschoolde kracht in huis heeft.

De infrastructure solution professionals uit onze stal zijn gespecialiseerd in het bewaken en bewerken van uw ICT-infrastructuur. Specialisten met gedegen vakkennis en hart voor hun vak, voorzien van de juiste referenties. Of het nu gaat om de stabiliteit en functionaliteit van werkstations, servers, virtualisatie, werken in de cloud of andere infrastructurele technieken, onze mensen zorgen ervoor dat de continuïteit van uw ICT-netwerk is gewaarborgd.

Onze testers zijn al vanaf het begin van uw project of opdracht betrokken bij uw organisatie en het te volgen traject. Deze testprofessionals zijn ervaren praktijkspecialisten en worden door ons begeleid en indien nodig verder opgeleid. Zo heeft u de kwaliteit in huis die u nodig heeft.


Hoe we onze competenties versterken

Al onze ICT-specialisten worden begeleid door onze competentiemanagers.

Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen in zijn of haar discipline en niveau. We zijn er steeds weer trots op wanneer een van onze collega’s een diploma of certificaat behaalt en we komen regelmatig samen tijdens gezellige, informele competentiebijeenkomsten. Specialist nodig uit een van deze competenties? Of een andere? Neem contact met ons op! Bel ons op 088 275 48 88 of mail ons op sales@braincap.nl


BACK