Het BrainCap competence center

BrainCap ICT Professionals levert ICT-specialisten op het gebied van Software Development, Infrastructure Solutions, Testing en Security, de meest gevraagde specialisten bij onze klanten. Deze drie vakgebieden vormen de basis van de competenties van onze mensen. Ons goed op elkaar ingespeelde recruitment team slaagt er steeds weer in om de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen. We detacheren hoogopgeleide vakspecialisten en we vullen ook externe opdrachten in bij kleine en grote organisaties in heel Nederland.

CONTACT
software developers testers competenties

De BrainCap infrastructure solution professionals zijn specialist in het bewaken en bewerken van uw ICT-infrastructuur. Mensen met veel vakkennis en hart voor hun vak, en met de juiste referenties. Ze zorgen voor de stabiliteit en functionaliteit van werkstations, servers, virtualisatie, werken in de cloud of andere infrastructurele technieken. BrainCappers zorgen ervoor dat de continuïteit van uw ICT-netwerk is gewaarborgd.

Onze software developers zijn experts op het gebied van de ontwikkeling van nieuwe software en zeer deskundig in het uitbouwen van bestaande software. We zorgen ervoor dat deze mensen ook up to date blijven, door te zorgen voor training en certificering. Zodat niet alleen de software maar ook hun kennis ontwikkeld wordt en u altijd een goedopgeleide kracht in huis heeft.

Onze testers zijn al vanaf het begin van uw project of opdracht betrokken bij uw organisatie en het traject. Deze testprofessionals zijn ervaren praktijkspecialisten en worden door ons begeleid en indien nodig verder opgeleid. Zo heeft u de kwaliteit in huis die u nodig heeft.

In een wereld met steeds meer ICT-vakgebieden, houdt BrainCap het simpel en duidelijk. Met onze competenties hebben we een passende antwoord op complexe ICT-vraagstukken dankzij ons eigen team én ons netwerk van ICT-professionals. We helpen organisaties met detachering op strategisch en uitvoerend niveau.


Competenties versterken

Al onze ICT-specialisten worden begeleid door onze competentiemanagers. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen in zijn of haar discipline en niveau. We zijn er steeds weer trots op wanneer een van onze collega’s een diploma of certificaat behaalt en we komen regelmatig samen tijdens gezellige, informele competentiebijeenkomsten. Specialist nodig uit een van deze competenties? Of een andere? Neem contact met ons op! Bel ons op 088 275 48 88 of mail ons op sales@braincap.nl

competenties bij braincap

BACK