Heeft u het overzicht nog?

EXB software voor kwaliteitsmanagement

Ook uw organisatie moet voldoen aan de wet- en regelgeving. Er zijn kwaliteitseisen, audits, normen. Kortom een wirwar van rechten en verplichtingen. Heeft u het overzicht nog?

Ook wilt u de performance en duurzaamheid van uw organisatie verbeteren. En dan hebben we het nog niet eens over risicomanagement. Hoe houdt u hier het overzicht over? Wat heeft u nodig om ervoor te zorgen dat u aan alle regels voldoet? Dat alles wordt uitgevoerd? En hoe krijgt u dit inzichtelijk? Dit kan met de speciale webbased software voor governance, risk, compliance, quality, incident en audit management en business intelligence & reporting van EXB. Met behulp van deze webbased software wordt alles wat u nodig heeft automatisch opgenomen zodat u snel en overzichtelijk kunt rapporteren.

software voor kwaliteitsmanagement

Governance

Risk

Compliance


De software van EXB geeft u controle over de informatie die u nodig heeft om te kunnen werken in overeenstemming met wet- en regelgeving, normen, codes en standaarden wat resulteert in het verbeteren van uw business performance. EXB-oplossingen zijn geschikt voor kleine, middelgrote en grote organisaties omdat ze zijn door de jaren heen zijn ontwikkeld op basis van een groot aantal klantenwensen. Meer weten over onze EXB Software? Bel dan met 010 – 204 58 44 of mail naar info@exb-software.com


BACK