Is uw industriële netwerk door een specialist beveiligd?

BrainCap is specialist in OT-security

Industrial Control Systems (ICS) en Supervisory Control and Data Acquisition (SCADA) systemen zijn onmisbaar in de procesindustrie. De beveiliging van ICS- en SCADA-systemen is gecompliceerder dan de beveiliging van een kantooromgeving. Om de kwetsbaarheden in een netwerk in kaart te brengen, moeten de aanwezige systemen gescand worden. ICS/SCADA netwerken zijn hier door de manier waarop ze zijn ingericht niet altijd tegen bestand. Het extra netwerkverkeer kan het productieproces verstoren. De benodigde informatie moet daarom op passieve wijze achterhaald worden.

BrainCap Cyber Security is gespecialiseerd in de beveiliging van industriële netwerken en systemen. We zijn een van de weinige Managed Security Service Providers in Nederland met deze expertise.

CONTACT
industriële netwerken

OT SECURITY

Bent u zich bewust van de verschillende risico’s in een IT of OT omgeving?

AWARENESS

Bent u zich bewust van de risico’s in uw OT-omgeving?

ICS/SCADA SPECIALIST

BrainCap Cyber Security is als een van de weinige bedrijven in Nederland gespecialiseerd in de beveiliging van industriële netwerken en systemen.

Industriële netwerken zijn over het algemeen groot en lopen, niet gecentraliseerd, door een hele fabriek heen. Daardoor hebben ze meerdere ingangen, met alle risico’s van dien. Bovendien werken industriële systemen meestal met andere protocollen dan een kantooromgeving.

De firmware van de PLC’s in een fabriek is vaak niet bijgewerkt. Veel beheerders hebben een verleden als procesbeheerder en niet als ICT-er met voldoende kennis van cybersecurity. Het verkrijgen van inzicht, het constateren van kwetsbaarheden, het analyseren van deze gegevens en als het monitoren en beveiligen van industriële systemen vergt een gespecialiseerde partij.

BrainCap heeft een team van gecertificeerde specialisten die ook op het gebied van industriële netwerkbeveiliging zeer ervaren zijn. Bovendien hebben wij de juiste partners om een passende totaaloplossing te kunnen bieden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via services@braincap.nl

‘De beveiliging van industriële netwerken vergt specialistische kennis’
BACK