Samen werken aan ICT in industrie

Specialist in OT-security

In de Nederlandse industrie zijn voedselverwerking, chemie, olieraffinage en de fabricage van elektrische apparaten de belangrijkste activiteiten. BrainCap heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een organisatie die zich met deze industrieën verbonden heeft. In de Services bedrijven ligt met name bij BrainCap Managed ICT Services de nadruk op de online beveiliging van ICS/SCADA-netwerken, wat uniek is Nederland. En ook BrainCap ICT Professionals heeft een groot aantal ICT’ers actief in grote industriële organisaties.

ICT in industrie

Internet of Things

Industrie

ICT services


machine in een fabriek

Industrie 4.0

Specialisme vereist

We staan aan de vooravond van de volgende grote stap binnen het industriële proces; industrie 4.0. Door de integratie van het Internet of Things en cloud computing in het productieproces, kunnen bedrijven razendsnel inspelen op klantwensen.

Bedrijfsprocessen, productiesystemen en netwerken kunnen efficiënter worden ingericht. Dankzij zelfregulerende netwerken verandert de manier van produceren op revolutionaire wijze.
Door de collectieve ervaring van de samenwerkende bedrijven binnen BrainCap in de industrie en ICT durven wij hardop te zeggen dat wij als geen ander in staat zijn hierin met u mee te denken en u te adviseren over een passende ICT-strategie en -oplossingen. ICT-partner in de industrie nodig? Bel ons op 088 275 48 88 of mail ons op sales@braincap.nl


BACK