De markt, dat zijn wij

Met ICT helpen wij het Nederlandse bedrijfsleven

Op de markt komen vraag en aanbod bij elkaar. Soms is het even zoeken naar het juiste aanbod en soms is de juiste aanbieder lastig te vinden.

In de loop der jaren heeft BrainCap zijn plek in de markt gevonden. En hebben de kopers ons gevonden. Onze ICT diensten bieden we aan in het hele land en bij het bedrijfsleven en bij de overheid. Onze ICT-Professionals werken bij grotere organisaties, onze Managed ICT Services worden met grote regelmaat ingezet in het MKB en Cyber Security richt zicht op de industrie, omdat we daar voorloper in zijn en uniek in Nederland met deze specialisatie.

ICT aanbieder

ict-diensten

ICT-aanbieder

Software en Services

Ook de producten uit onze softwaredivisie hebben hun weg gevonden naar specifieke doelgroepen. Zowel BrainSys, Evologics als EXB Software leveren hun diensten in specifieke markten, wat hen tot specialist maakt voor ondernemers in deze branches die zoeken naar een passende oplossing.

Dat al onze diensten en producten zich op organische wijze in hun marktsegment ontwikkeld hebben, typeert de kracht van onze ICT-organisatie. We ontwikkelen ons snel, we bouwen ons talent uit maar altijd op basis van de wens van de klant. Ook behoefte aan een sterke ICT-partner in uw branche? Bel ons op 088 275 48 88 of mail ons op sales@braincap.nl


Cyber Security

ICT-professionals

Managed ICT Services


BACK