Wat is uw cyber security strategie?

En welke oplossingen heeft u nodig?

U wilt uw bedrijf digitaal zo goed mogelijk beveiligen. U wilt niet alleen weten wat de status van uw cybersecurity, maar ook de juiste maatregelen kunnen nemen. U heeft daarom cybersecurity advies nodig en een passende oplossing voor uw organisatie.

BrainCap helpt u met het constateren en inventariseren van de risico’s en adviseert u vakkundig over de te nemen maatregelen. Op deze pagina vindt u onze mogelijkheden voor advies.

Meer weten? Neem contact op met ons op via services@braincap.nl.

CONTACT
cybersecurity in de haven

BrainCap Cyber Security monitoring en beveiliging


cybersecurity advies

Cybersecurity advies

Door het inhuren van een expert op het gebied van cybersecurity hoeft u deze kennis zelf niet in huis te halen. Onze vakkennis is altijd toegankelijk en up-to-date. Onze experts passen specialistische, technische kennis van security toe op uw ICT-omgeving, leveren de ontbrekende securityinformatie, geven inzicht in uw uitdagingen op gebied van online veiligheid en adviseren over oplossingen op maat.

eerste hulp bij kwetsbaarheden

Eerste hulp bij Kwetsbaarheden

Directe hulp bij vulnerability patching vermindert het risico om gehackt te worden. BrainCap levert direct technische kennis en advies wanneer u dat nodig heeft, stelt u in staat kwetsbaarheden zelf op te lossen en assisteert bij het oplossen van (complexe) kwetsbaarheden.

security network monitoring

Security Network Monitoring

Het monitoren van uw netwerk vermindert het risico om gehackt te worden, omdat kwetsbaarheden tijdig ontdekt worden. BrainCap observeert en monitort uw netwerk op kwetsbaarheden van informatiestromen en van apparaten en aanwezige systemen binnen het netwerk. We analyseren de verkregen informatie, rapporteren en adviseren over een passende oplossing.

partners in security

Securityproducten en licenties van onze partners

BrainCap voorziet u op gemakkelijke en snelle wijze van de producten en licenties van de beste leveranciers op het gebied van cybersecurityproducten. Deze producten en diensten kunnen ingezet worden bij een groot aantal securitytoepassingen. Op onze partnerpagina leest u meer over onze partners.

endpoint protection en firewalls

Installatie van endpoint protection en firewalls

Endpoint protectie beschermt uw servers, pc’s en netwerkdevices (uw assets) tegen malware, ransomware en virussen. BrainCap installeert een Agent (software) op uw assets die wij beheren en controleren vanuit ons Security Operations Center zodat een cyberaanval tijdig gestopt kan worden en verder uitbraak wordt voorkomen. Een firewall zorgt voor veiligheid en beschermt tegen cyberattacks, ongewild netwerkverkeer en hacks.

security operation center

Security Operations Center

In het SOC monitoren we de bedrijfsnetwerken van onze klanten. Hierdoor bieden we inzicht in de securitysituatie van onze relaties. We doen dit door het monitoren van wereldwijde threats en het uitgaande internetverkeer.

In het SOC onderzoeken we kwetsbaarheden en nemen we passende maatregelen: vulnerability management. Dit houdt in dat we systemen updaten, patchen of aangeven wat er gepatcht moet worden.


KWETSBAARHEDEN

Technische kennis nodig om uw kwetsbaarheden in kaart te brengen? Bel BrainCap!

MONITORING

Door uw netwerk te laten monitoren en observeren bent u er op tijd bij als het mis gaat. Meer weten?

PARTNERS

BrainCap werkt met de producten en licenties van onze partners, de beste leveranciers in de branche. Meer weten?

FIREWALLS

BrainCap installeert endpoint protection en firewalls. Informeer naar de mogelijkheden

BACK