ICT is niet zichtbaar voor iedereen, maar ons dagelijks leven kan niet meer zonder. Van online bestellen en het digitale loket bij de gemeente tot het regelen van het verkeer, de lopende band in de fabriek en het digibord in de klas. Onze samenleving is in hoge mate geautomatiseerd en dat neemt alleen maar toe.


Al deze toepassingen maken ons leven aangenaam en veilig. En we vinden dit interessant, want ICT boeit ons. Want virtual reality, het internet of things, artificial intelligence, hightech-oplossingen, big data en cybercriminaliteit houdt ons allemaal bezig.

Dankzij ICT kunnen we steeds meer. Door de technologische ontwikkelingen én door de mensen die ermee werken. Met ICT kunnen we alles steeds sneller en steeds beter. Dat is niet alleen van belang voor ICT’ers en technologische bedrijven, maar voor ons allemaal.

Dankzij de ontwikkelingen in ICT verbetert onze zorg bijvoorbeeld, of ons onderwijs. Belangrijke zaken dus waar ICT aan bijdraagt.

Onze grote betrokkenheid bij het ondersteunen van deze ontwikkelingen heeft alles te maken met onze passie voor ICT en hoe wij naar ICT kijken. BrainCap draagt met zijn kennis en kunde bij aan ICT-ontwikkelingen die het leven makkelijker en veiliger maken. Dat maakt onze ICT-diensten en producten waardevol en aantrekkelijk om mee te werken.


ICT professionals

BrainCap ICT Professionals detacheert goed getrainde mensen bij onze klanten en we vullen opdrachten in bij kleine en grote organisaties in heel Nederland. Ook voorzien we het bedrijfsleven en overheid van ervaren ZZP’ers. We hebben een groot netwerk van professionals die graag werken in de IT.

managed services

BrainCap Managed ICT Services zorgt bij haar klanten voor een goed ingerichte en beveiligde IT-infrastructuur. Of het nu gaat om de kantooromgeving (IT-infrastructuur) of security van de productiesystemen (OT-security). Waar nodig leveren we hardware, verzorgen we integratie van ERP met MS 365 en/of andere SAAS-applicaties en leveren diverse cloud en securityoplossingen.

detachering

Een partner die bijdraagt aan het succes van zijn klanten door het delen van kennis. Onze slogan is dan ook ‘kennis in ICT is ons kapitaal’. .BrainCap is onderdeel van de Sesos IT Group

De Sesos IT Group is de holding van een aantal onafhankelijke, zelfstandig opererende IT- en servicebedrijven met zo’n 200 medewerkers. Bedrijven die behoren tot de Sesos IT Group zijn: BrainCap, BrainSys, Brainzs, EXB Software en GRCcontrol.

 

sesos-it-group-onderdeel-van

BACK