BrainCap Software & Services

BrainCap Software & Services is een groep van samenwerkende bedrijven. We heten niet zomaar BrainCap. We hebben deze naam gekozen, omdat onze hersenen ons kapitaal zijn. Onze brain is ons capital, maar ook de capaciteit die we bieden. En dat moet goed beschermd worden. Over ons logo is daarom goed nagedacht. Ons kapitaal, de grijze massa van de mensen die bij ons werken, wordt beschermd door een helm. Vandaar onze naam. BrainCap.

We zetten ons kapitaal in ICT in, vanuit twee divisies; Software & Services. Onze software collega’s adviseren de markt over  software-oplossingen. De services bedrijven in onze organisatie brengen ICT-kennis en ICT-dienstverlening bij elkaar.

braincap software & services

BRAINCAP SERVICES

braincap ict professionals

BrainCap ICT Professionals detacheert ICT-professionals, voor korte of voor lange termijn, we payrollen externen en we zetten ZZP’ers in. Net wat de ICT-professional of de opdrachtgever vraagt.

braincap managed ict services

BrainCap Managed ICT Services is uw eigen ICT-afdeling die uw organisatie inhouse of op afstand ondersteunt, van helpdesk tot migratie naar de cloud en van mobiel werken tot veilig beheer.

braincap cyber security

BrainCap Cyber Security bestaat uit een team van certified ethical hackers en securityanalisten en -consultants dat gespecialiseerd is in de beveiliging van industriële netwerken. Door het totaalpakket aan securitydiensten biedt BrainCap continuous visibility & control.


BRAINCAP SOFTWARE

brainsquare exact

BrainSquare is leverancier van Exact softwareoplossingen en gespecialiseerd in oplossingen voor producerende en serviceverlenende bedrijven in de industrie.

brainsys syspro erp

BrainSys levert ERP Syspro, toonaangevend wat betreft technologie en gebruiksgemak.

Evologics planning scheduling

Evologics is leverancier van productieplanningsoftware en Gold Partner van de ERP oplossing Infor Evolution en van Advanced Planning & Scheduling van Simatic IT Preactor.

EXB GRC

EXB Software is ontwikkelaar van software voor Governance, Risk & Compliance. EXB Software ontwikkelt web based software voor governance, risk, compliance, quality, incident en audit management en business intelligence & reporting.


ICT Professionals

Managed ICT Services

Cyber Security


BACK