ICT is niet zichtbaar voor het publiek, maar ons dagelijks leven staat bol van toepassingen waaraan ICT een bijdrage levert. Van online bestellen via het internet en het digitale loket bij de gemeente tot het regelen van het verkeer, de lopende band in de fabriek en het digibord in de klas, onze samenleving is in hoge mate geautomatiseerd. En dat wordt alleen maar meer.

Voor beveiliging in de industrie heb je een MSSP nodig met kennis van en hands-on ervaring met cyber security maatregelen en adviezen in OT-security’
artificial intelligence

Al deze toepassingen maken het leven aangenaam en veilig. En we vinden dit interessant, want ICT intrigeert ons. Niet alleen baanbrekende hightech-oplossingen, big data, virtual reality, het internet of things en artificial intelligence maar ook hackers en cybercriminaliteit houden ons bezig.

ICT helpt
Dankzij ICT kunnen we steeds meer. Door de technologische ontwikkelingen én door de mensen die ermee werken. Met ICT kunnen we alles steeds sneller en steeds beter. Dat is niet alleen van belang voor ICT’ers en technologische bedrijven, maar voor ons allemaal. Dankzij de ontwikkelingen in ICT verbetert onze zorg bijvoorbeeld, of ons onderwijs. Belangrijke zaken dus waar ICT aan bijdraagt.

Onze grote betrokkenheid bij het ondersteunen van deze ontwikkelingen heeft alles te maken met onze passie voor ICT en hoe wij naar ICT kijken. BrainCap draagt met zijn kennis en kunde bij aan ICT-ontwikkelingen die het leven makkelijker en veiliger maken. Dat maakt onze ICT-diensten en producten waardevol en aantrekkelijk om mee te werken.

OT-security, managed services en ICT-professionals
BrainCap levert deze bijdrage door het inzetten van ICT-professionals en met onze managed services. Hiermee werken we mee aan het ontwikkelen van het Nederlandse bedrijfsleven, zodat uiteindelijk alle Nederlanders van ervan kunnen profiteren. We zijn specialist in cybersecurity en op gebied OT-security zijn we een van de weinige partijen in Nederland die op het hoogste niveau kritieke installaties kan beveiligen.

Our brain is our capital
We willen graag gezien worden als een trusted advisor, die meedenkt en meehelpt bij kleine en grote IT-vraagstukken. Een club die niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken en die op topniveau kan adviseren. Die de beheerder aan de hand neemt, maar de sollicitant ook. Een partner die bijdraagt aan het succes van zijn klanten door het delen van kennis. Onze slogan is dan ook ‘kennis in ICT is ons kapitaal’. En daarom heten we BrainCap. Want our Brain is our Capital.


ICT Professionals

Managed ICT Services

Cyber SecurityBACK