Wie zijn BrainCap Software & Services

BrainCap Software & Services is een groep van samenwerkende bedrijven. We heten niet zomaar BrainCap. We hebben deze naam gekozen, omdat onze hersenen ons kapitaal zijn. Onze brain is ons capital, maar ook de capaciteit die we bieden. En dat moet goed beschermd worden. Over ons logo is daarom goed nagedacht. Ons kapitaal, de grijze massa van de mensen die bij ons werken, wordt beschermd door een helm. Vandaar onze naam. BrainCap.

Wat we doen, is ons kapitaal inzetten in ICT. We doen dit vanuit twee divisies; Software & Services. Onze software collega’s houden zich bezig met de ontwikkeling van, en advies over, softwareproducten. De services bedrijven in onze organisatie brengen ICT-kennis en ICT-dienstverlening bij elkaar. Kennismaken? Bel ons op 088 275 48 88 of mail ons op info@braincap.nl

braincap software & services

BRAINCAP SOFTWARE


brainsquare exact

BrainSquare is leverancier van Exact softwareoplossingen en gespecialiseerd in het adviseren over, en implementeren van, oplossingen bij producerende en service verlenende bedrijven in de metaalindustrie, machinebouw, voedingsindustrie, kunststofindustrie en elektronica-industrie

brainsys syspro erp

BrainSys is ERP leverancier en levert ERP Syspro. Syspro is toonaangevend wat betreft technologie en gebruiksgemak en voorziet zijn klanten standaard vanuit de basisapplicatie van de uitzonderlijk rijke functionaliteit.

Evologics planning scheduling

Evologics is leverancier van productieplanningsoftware. Evologics is Gold Partner van de ERP oplossing Infor Evolution en van Advanced Planning & Scheduling van Simatic IT Preactor. Hiermee behoort Evologics tot de hoogst gecertificeerde partners ter wereld voor beide producten.

EXB GRC

EXB Software is ontwikkelaar van software voor Governance, Risk & Compliance. EXB Software ontwikkelt web based software voor governance, risk, compliance, quality, incident en audit management en business intelligence & reporting. EXB 360° Software oplossingen worden zowel door kleine en middelgrote, als grote organisaties gebruikt.


BRAINCAP SERVICES


braincap ict professionals

BrainCap ICT Professionals detacheert ICT-professionals, voor korte of voor lange termijn, we payrollen externen en we zetten ZZP’ers in. Net wat de ICT-professional of de opdrachtgever vraagt.

braincap managed ict services

BrainCap Managed ICT Services is uw eigen ICT-afdeling die uw organisatie inhouse of op afstand ondersteunt, van helpdesk tot migratie naar de cloud en van mobiel werken tot veilig beheer.

braincap cyber security

BrainCap Cyber Security bestaat uit een team van certified ethical hackers en securityanalisten en -consultants dat gespecialiseerd is in de beveiliging van industriële netwerken. Door het uitvoeren van penetratietesten en scans, het analyseren van informatie en het opstellen van rapportages werken wij planmatig en gestructureerd aan een optimale beveiliging.


ICT Professionals

Managed ICT Services

Cyber Security


BACK