ICT is niet zichtbaar voor iedereen, maar ons dagelijks leven kan niet meer zonder. Van online bestellen en het digitale loket bij de gemeente tot het regelen van het verkeer, de lopende band in de fabriek en het digibord in de klas. Onze samenleving is in hoge mate geautomatiseerd en dat neemt alleen maar toe.


Al deze toepassingen maken ons leven aangenaam en veilig. En we vinden dit interessant, want ICT boeit ons. Want virtual reality, het internet of things, artificial intelligence, hightech-oplossingen, big data en cybercriminaliteit houdt ons allemaal bezig.

Dankzij ICT kunnen we steeds meer. Door de technologische ontwikkelingen én door de mensen die ermee werken. Met ICT kunnen we alles steeds sneller en steeds beter. Dat is niet alleen van belang voor ICT’ers en technologische bedrijven, maar voor ons allemaal.

Dankzij de ontwikkelingen in ICT verbetert onze zorg bijvoorbeeld, of ons onderwijs. Belangrijke zaken dus waar ICT aan bijdraagt.

Onze grote betrokkenheid bij het ondersteunen van deze ontwikkelingen heeft alles te maken met onze passie voor ICT en hoe wij naar ICT kijken. BrainCap draagt met zijn kennis en kunde bij aan ICT-ontwikkelingen die het leven makkelijker en veiliger maken. Dat maakt onze ICT-diensten en producten waardevol en aantrekkelijk om mee te werken.


ICT professionals

BrainCap levert deze bijdrage door het inzetten van ICT-professionals en met onze managed services. Hiermee werken we mee aan het ontwikkelen van het Nederlandse bedrijfsleven, zodat uiteindelijk alle Nederlanders van ervan kunnen profiteren.

managed services

We willen graag gezien worden als een trusted advisor, die meedenkt en meehelpt bij kleine en grote IT-vraagstukken. Een club die niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken en die op topniveau kan adviseren. Die de beheerder aan de hand neemt, maar de sollicitant ook.

detachering

Een partner die bijdraagt aan het succes van zijn klanten door het delen van kennis. Onze slogan is dan ook ‘kennis in ICT is ons kapitaal’. En daarom heten we BrainCap. Want our Brain is our Capital.BACK
× Stel je vraag! Available from 08:00 to 19:00