Onderdeel van BrainCap Software & Services

BrainCap Software & Services is een groep van samenwerkende bedrijven. We heten niet zomaar BrainCap. We hebben deze naam gekozen, omdat onze hersenen ons kapitaal zijn. Onze brain is ons capital, maar ook de capaciteit die we bieden. En dat moet goed beschermd worden. Over ons logo is daarom goed nagedacht. Ons kapitaal, de grijze massa van de mensen die bij ons werken, wordt beschermd door een helm. Vandaar onze naam. BrainCap.

Wat we doen, is ons kapitaal inzetten in ICT. We doen dit vanuit twee divisies; Software & Services. Onze software collega’s houden zich bezig met de ontwikkeling van, en advies over, softwareproducten. De services bedrijven in onze organisatie brengen ICT-kennis en ICT-dienstverlening bij elkaar.


ICT Professionals

Managed ICT Services

Cyber Security


Braincap.nl is de website van onze gezamenlijke ICT-diensten, onze Services.

  • BrainCap ICT Professionals detacheert ICT-professionals, voor korte of voor lange termijn, we payrollen externen en we zetten ZZP’ers in. Net wat de ICT-professional of de opdrachtgever vraagt.
  • BrainCap Managed ICT Services is uw eigen ICT-afdeling die uw organisatie inhouse of op afstand ondersteunt, van helpdesk tot migratie naar de cloud en van mobiel werken tot veilig beheer.
  • BrainCap Cyber Security bestaat uit een team van certified ethical hackers dat gespecialiseerd is in online security, met name op het gebied van industriële ICS en SCADA-netwerken. Door middel van het uitvoeren van security penetratietesten en het opstellen van rapportages werken wij planmatig en gestructureerd aan een optimale beveiliging en we trainen we u en uw personeel in het herkennen van cyberaanvallen zoals phishing-mails.

Daarom presenteren we onze diensten onder één naam; BrainCap. Omdat kennis ons kapitaal is.

BrainCap ICT Professionals BV is NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd. We horen het graag wanneer er dingen anders of beter kunnen. U kunt uw suggesties, op- of aanmerkingen aan ons laten weten via info@braincap.nl.


BACK