Regionale kennis op regiokantoren.

BrainCap Software & Services is actief in heel Nederland. Met kantoren in Beverwijk, Bosschenhoofd en Heerenveen dekken we, in grote lijnen, de Nederlandse markt af.

In ons kantoor in Beverwijk zijn onze Services bedrijven gevestigd. BrainCap ICT Professionals, BrainCap Managed ICT Services en BrainCap Cyber Security opereren hier gezamenlijk vanuit hun pand aan de Randweg 43. Omdat het verzorgingsgebied van de gezamenlijke diensten zich verder uitstrekt dan allen de metropoolregio Amsterdam, is BrianCap ICT Professionals ook actief vanuit het Zuiden van Nederland, vanuit de bijzondere vestiging op de International Airport Breda in Bosschenhoofd. Team zuid is actief in de driehoek Rotterdam-Den Haag, Duitse Grens, Belgische grens. De volgende logische stap is een vestiging in Heerenveen.


Landelijke dekking

ICT in de regio

ICT-kennis


De software divisie opereert vanuit Bosschenhoofd en Heerenveen, wat in de praktijk inhoudt dat hun consultants klanten bezoeken van Noord tot Zuid. Omdat we regionaal vertegenwoordig zijn, met mensen die een uitgebreid netwerk met zich meebrengen, weten we niet alleen wat er speelt in de branche, maar ook bij u in de buurt. Want zelfs in een klein land als Nederland kunnen regionale verschillen groot zijn. Kennismaken? Bel ons op 088 275 48 88 of mail ons op info@braincap.nl


BACK