Wat is BrainCap Services

Kennis in ICT is ons kapitaal. Vandaar onze naam, BrainCap. Onze organisatie bestaat uit twee divisies; Software en Services. In de Services divisie leveren 3 bedrijven diensten die uw organisatie ondersteunen op het gebied van ICT.

 BrainCap ICT Professionals
levert ervaren en hoger opgeleide ICT-professionals aan het bedrijfsleven in heel Nederland.

 BrainCap Managed ICT Services
zorgt voor gedegen systeem- en netwerkbeheer, cloudoplossingen en mobiliteit en communicatie in het MKB.

 BrainCap Cyber Security
is expert in online veiligheid, met als unieke specialisatie die van industriële netwerken in de top van het MKB en op enterpriseniveau.

kennis in ICT

Kennis in ICT is ons kapitaal

Daarom presenteren we onze diensten onder één naam; BrainCap. BrainCap.nl is de website van onze gezamenlijke ICT-diensten, onze Services.

De kracht van onze organisatie is de synergie van onze diensten. Een voorbeeld. U maakt gebruik van onze BrainCap Managed ICT Services helpdesk maar u wordt slachtoffer van een cybersecurity aanval. Dan is het voor onze service engineer snel schakelen met onze cybersecurity collega’s van BrainCap Cyber Security. Bovendien kennen wij uw organisatie al dus kunnen we sneller en efficiënter aan de slag. Dit scheelt tijd én geld.

BrainCap ICT Professionals BV is NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd. We horen het graag wanneer er dingen anders of beter kunnen. U kunt uw suggesties, op- of aanmerkingen aan ons laten weten via info@braincap.nl.


24/7 IT-monitoring

ICT-professionals

Cyber Security


BACK