Wat is BrainCap?

BrainCap is onderdeel van BrainCap Software & Services. Onze Services divisie levert 3 bedrijven diensten die uw organisatie ondersteunen op het gebied van ICT. Kennis in ICT is ons kapitaal. Vandaar de naam BrainCap.

BrainCap Services bestaat uit 3 bedrijven. Vanuit Beverwijk levert BrainCap ICT Professionals hoger opgeleide ICT-professionals aan het bedrijfsleven in heel Nederland. BrainCap Managed ICT Services zorgt voor gedegen systeem- en netwerkbeheer, cloudoplossingen en mobiliteit en communicatie in het MKB in de regio.

BrainCap Cyber Security is expert in online veiligheid, met als unieke specialisatie die van industriële netwerken.

kennis in ICT

BrainCap ICT Professionals

ICT-professional nodig? BrainCap levert beheerders, ontwikkelaars, testers en security specialisten.

BrainCap Managed ICT Services

Geen mail? Geen internet? Naar de cloud? Bent u veilig? BrainCap is uw managed ICT services provider.

BrainCap Cyber Security

Bent u digitaal optimaal beveiligd? BrainCap Cyber is specialist in cybersecurity en digitale veiligheid.

BrainCap Services

Kennis in ICT is ons kapitaal. BrainCap vormt graag tussen onze kennis en uw kapitaal.

Kennis in ICT is ons kapitaal

Daarom presenteren we onze diensten onder één naam; BrainCap. BrainCap.nl is de website van onze gezamenlijke ICT-diensten, onze Services.

De kracht van onze organisatie is de synergie van onze diensten. Een voorbeeld. U maakt gebruik van onze BrainCap Managed ICT Services helpdesk maar u wordt slachtoffer van een cybersecurity aanval.

Dan is het voor onze service engineer snel schakelen met onze cybersecurity collega’s van BrainCap Cyber Security. Bovendien kennen wij uw organisatie al dus kunnen we sneller en efficiënter aan de slag. Dit scheelt tijd én geld.

BrainCap ICT Professionals BV is NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd. We horen het graag wanneer er dingen anders of beter kunnen. U kunt uw suggesties, op- of aanmerkingen aan ons laten weten via info@braincap.nl.


BACK