Kennis in ICT is ons kapitaal

Vandaar onze naam, BrainCap Software & Services. Onze mensen brengen kennis, ICT-dienstverlening en software bij elkaar en dat delen we met de markt.

De drie bedrijven in onze divisie Services leveren diensten die uw organisatie ondersteunen op het gebied van ICT. BrainCap ICT Professionals richt zich op het leveren van ervaren en hoger opgeleide ICT-professionals aan het bedrijfsleven in heel Nederland. BrainCap Managed ICT Services richt zich op systeem- en netwerkbeheer, cloudoplossingen en mobiliteit en communicatie in het MKB. En BrainCap Cyber Security is gespecialiseerd in de online veiligheid van industriële netwerken maar ook van uw kantooromgeving.


24/7 IT-monitoring

ICT-professionals

Cyber Security


U zult begrijpen dat het samengaan van deze onderdelen u meer oplevert dan de som van deze afzonderlijke diensten. Een voorbeeld. U maakt gebruik van onze helpdesk maar u wordt gehackt. Dan is het voor onze service engineer snel schakelen met zijn cybersecurity collega’s en voor ons een voordeel dat we uw bedrijf al kennen. En die synergie is de kracht van BrainCap Services. Kennismaken? Bel ons op 088 275 48 88 of mail ons op info@braincap.nl


BACK