succes door detachering in ict

Vacatures bij BrainCap!

Omdat werken in detachering bijzonder is. Want je doet een schat aan ervaring op, je bouwt continu aan je kennis en kunde en je hebt zelf de regie over je carrière. Flexibiliteit met de zekerheid van een vaste baan, nieuwe opdrachten bij toonaangevende bedrijven en opleidingen. Bij BrainCap regelen wij dit allemaal voor je. Bovendien kom je bij BrainCap in een heel leuk team terecht. Bij ons ben je geen nummer.

Detachering is niet voor iedereen, het is voor mensen die meer willen. Voor mensen die bijzonder zijn en graag werken in de IT. Daarom detachering!

contact

Vacatures bij BrainCap Consultancy & Detachering

Vanwege groei zoeken wij versterking! Hierbij zoeken wij nieuwe collega’s die beschikken over de volgende kennis:

 

Microsoft 365 engineer

Door de beste oplossingen te realiseren, kunnen jouw klanten ongestoord werken in de cloudomgeving.

SharePoint Consultant

Jij levert een essentiële bijdrage aan het ontwerpen en ontwikkelen van een moderne werkomgeving.

Tester automated

Als Tester kun jij elke testproject aan. Want jij bent zo’n slimme en servicegerichte test engineer die bij elk project altijd tien stappen vooruit denkt.

.NET developer 

Het ontwikkelen van software is een vak, de juiste oplossingen bedenken is een kunst. Jij als ervaren C# .NET developer beheerst die kunst.

Business Analist 

Als ervaren Business Analist breng jij die verandering haarfijn in kaart door de wensen van en processen bij opdrachtgevers bij elkaar te brengen.

Systeem Engineer

Jij houdt Systemen van klanten in de lucht dankzij een fraai staaltje system engineering. Door de beste IT-oplossingen in complexe omgevingen te bedenken.

Applicatiebeheerder

Als ervaren applicatiebeheerder weet als geen ander hoe je diverse applicaties goed laat functioneren?  En jij weet te schakelen tussen verschillende systemen?

Vacature bij BrainCap op Kantoor

Servicedeskmedewerker

Je bent de verbindende factor tussen de klant en BrainCap Managed ICT Services, jij ben ons visitekaartje.


Sollicitatieproces bij BrainCap

sollicitatieproces braincap

BACK