MAAK KENNIS MET ONS

BrainCap is expert op het gebied van werken in de IT. Naast de jarenlange ervaring met het detacheren van goed opgeleide professionals, heeft BrainCap bewezen kennis van het implementeren van IT projecten in zowel kantoor- (IT) als productieomgevingen (OT). Dit doen wij met een team van bijna 100 denkers en doeners. Binnen hun vakgebied stuk voor stuk specialisten, of het nu gaat om jong talent of een zeer ervaren professional. Wij hebben klanten in publieke sector, industriƫle bedrijven en zakelijke dienstverleners. Hiervoor is BrainCap het centrale aanspreekpunt voor alle gerelateerde IT-vraagstukken.


vacatures bij braincap

BrainCap is specialist in detachering. We nemen je graag zelf in dienst, bieden je interessante opdrachten bij onze klanten en we trainen en begeleiden je.

opdrachten bij braincap

BrainCap ICT Professionals werkt graag samen met ZZP’ers. We zetten je in op onze specialistische en complexe opdrachten bij onze bekende opdrachtgevers in de randstad.


Onze klanten bestaan voor een groot deel uit overheidsinstellingen, verzekeringen en banken. Belangrijke instellingen die gedwongen door nieuwe wetgeving hun diensten en processen constant aanpassen. Dit maakt hun werkomgeving heel dynamisch!

Privacy en security zijn een speerpunt voor deze organisaties. Dat maakt de uitdaging voor ICT enorm groot. Hierdoor hebben deze organisaties de meest complexe ICT-landschappen. Het zijn digitale organisaties die gebruik maken van de nieuwste technologie. Te gekke opdrachtgevers dus voor ICT’ers die meer willen!


BACK