Werken in de IT
Waar werken onze collega’s

Onze klanten bestaan voornamelijk uit overheidsinstellingen, verzekeringen en banken. Dat klinkt misschien niet erg spannend, maar wat deze organisaties typeert, is dat ze;

  • Door nieuwe wetgeving constant gedwongen worden om hun diensten en processen aan te passen;
  • Hierdoor mee moeten veranderen als organisatie en daardoor heel dynamisch zijn;
  • Security en veiligheid een risico zijn.

Privacy en security zijn een speerpunt voor deze organisaties, wat de uitdaging voor ICT enorm groot maakt. Als gevolg hiervan beschikken deze organisaties, die groot en log lijken, inmiddels de meest complexe ICT-landschappen. Ze zijn allemaal de transformatie ondergaan van de oude organisatie naar een nieuwe, digitale organisatie die gebruik maakt van de nieuwste technologie. Te gekke opdrachtgevers dus voor ICT’ers die meer willen!

flexibele oplossingen


Uitdagende opdrachten

Nieuwe technologieën

We hebben regelmatig opdrachten voor o.a. de Belastingdienst, de Rabobank en Tata Steel. Een andere klant van ons is een grote verzekeringsmaatschappij, die constant bezig is om nieuwe producten in de markt te brengen. Hun verzekeringsproducten worden steeds verder ontwikkeld en ook de service die zij aan hun klanten bieden, ontwikkelt mee. Er worden steeds weer nieuwe apps ontwikkeld die aan dit verhoogde serviceniveau bijdragen.

de markt verandert

Een andere klant van ons heeft het grootste applicatielandschap van Europa. Daar vertellen we je graag meer over wanneer je voor een opdracht bij deze club in aanmerking komt. De tijd dat deze organisatie een ietwat stoffig imago had is gelukkig voorbij en inmiddels beschikken ze over een van de meest moderne ICT-omgevingen van heel Nederland. Complex, vooruitstrevend en bomvol nieuwe technologie. Het gaat al lang niet meer om alleen mainframe programmeren!

Prioriteit voor dit soort grote bedrijven is dat ze veilig moeten zijn, wat betekent dat hun niveau van security bijzonder hoog is. Je vindt hier altijd de nieuwste technologieën en applicaties die het werk voor een ICT’er uitdagend en veelzijdig maken.

Door goed met onze klanten en professionals die werken in de it in contact te blijven, kennen wij de markt daarom als geen ander. En dat is juist van belang bij onze flexibele oplossingen. Want de mensen die wij plaatsen worden weliswaar úw nieuwe medewerker, maar blijven net zo goed onze eigen collega’s. Flexibele partner nodig? Neem contact met ons op via 088-275 48 88 of sales@braincap.nl


BACK