MAAK KENNIS MET ONS

We hebben regelmatig opdrachten voor o.a. de Belastingdienst, de Rabobank en Tata Steel. Tot onze klanten behoort ook een grote verzekeringsmaatschappij, die constant bezig is om nieuwe producten in de markt te brengen. Verzekeringsproducten worden continue ontwikkeld. Er worden steeds weer nieuwe apps ontwikkeld die aan het verhoogde serviceniveau bijdragen.

Werken met het grootste applicatielandschap van Europa? Daar vertellen we je graag meer over wanneer je voor een opdracht bij deze club in aanmerking komt. Deze organisatie beschikt over een van de meest moderne ICT-omgevingen van heel Nederland. Complex, vooruitstrevend en bomvol nieuwe technologie. Hier gaat het al lang niet meer om alleen mainframe programmeren en daarom werken we met hoogopgeleide vakspecialisten.

Prioriteit voor onze klanten is dat ze veilig moeten zijn. Hierdoor is hun niveau van security bijzonder hoog. Je vindt hier altijd de nieuwste technologie├źn en applicaties die het werk voor een ICT’er uitdagend en veelzijdig maken. Wil je meer weten over onze opdrachten en of je in aanmerking komt voor een baan bij BrainCap? Neem dan contact op met onze recruitment team via werving@braincap.nl


vacatures bij braincap

BrainCap is specialist in detachering. We nemen je graag zelf in dienst, bieden je interessante opdrachten bij onze klanten en we trainen en begeleiden je.

opdrachten bij braincap

BrainCap ICT Professionals werkt graag samen met ZZP’ers. We zetten je in op onze specialistische en complexe opdrachten bij onze bekende opdrachtgevers in de randstad.


Onze klanten bestaan voor een groot deel uit overheidsinstellingen, verzekeringen en banken. Belangrijke instellingen die gedwongen door nieuwe wetgeving hun diensten en processen constant aanpassen. Dit maakt hun werkomgeving heel dynamisch!

Privacy en security zijn een speerpunt voor deze organisaties. Dat maakt de uitdaging voor ICT enorm groot. Hierdoor hebben deze organisaties de meest complexe ICT-landschappen. Het zijn digitale organisaties die gebruik maken van de nieuwste technologie. Te gekke opdrachtgevers dus voor ICT’ers die meer willen!


BACK