Een stabiele ICT-omgeving: onmisbaar

Dat merkt u vaak pas wanneer de stroom of het internet uitvalt. Er is al ‘paniek’ wanneer de mail niet binnenkomt, en dat is logisch. De afhankelijkheid van IT-systemen is enorm want bij uitval ligt uw gehele bedrijfsproces stil. En dat kost geld.

BrainCap Managed ICT Services is gespecialiseerd in het managen van deze ICT-processen in het MKB. Wij kunnen uw totale ICT-omgeving in beheer nemen en uw kritische systemen 24 uur per dag in de gaten houden. Hierdoor voorkomen we problemen door tijdig in te grijpen en besparen we op de kosten omdat u geen systeembeheerder nodig heeft. We installeren uw netwerk en systemen en zorgen voor professionele beveiliging. We verzorgen het beheer van uw systeem op locatie en op afstand en ook onze helpdesk kan op afstand of on-site.

stabiele ICT-omgeving

GEDEGEN ADVIES

ICT-advies nodig van een ervaren en betrouwbare partij? Bel BrainCap!

KOSTEN BESPAREN

Ook met ICT besparen op uw kosten? Vraag ons hoe!

SYSTEEMBEHEER

Systeembeheer nodig voor uw bedrijf? Neem contact met ons op!

DIGITALE VEILIGHEID

Is uw kantooromgeving digitaal wel veilig? Vraag het ons!

Wat heeft u nodig?

De sleutel naar al deze oplossingen ligt in een gedegen inventarisatie van uw behoefte.

En in dat traject stappen wij graag in, als trusted advisor en als de partij die meedenkt over uw ICT-strategie. Want voor gedegen beheer van uw bedrijfssystemen heeft u wel een strijdplan nodig. U bent immers ondernemer en geen ICT-specialist. Wij zijn dat gelukkig wel. Want wij zijn ICT-specialist in de IJmond en de Zaanstreek. ICT-hulp nodig? Bel BrainCap Managed ICT Services op 088 – 275 48 00 of mail ons op support@braincap.nl


BACK