Stel, u krijgt geen e-mails meer. Kunt u dit zelf oplossen?

U bent ondernemer en u heeft verstand van uw eigen dienst of product, én van zaken doen. Wat u niet bent, is ICT-adviseur. Termen als werken in de cloud, hacken, mobiliteit en systeembeheer zeggen u wel iets, maar heeft u echt wat u nodig heeft?

hulp bij een ICT-probleem

MOBILITEIT EN COMMUNICATIE

Altijd bereikbaar? BrainCap zorgt ervoor dat uw mobiliteit en uw communicatie altijd en overal met elkaar verbonden zijn.

VEILIG IN DE CLOUD

Veilig online werken? BrainCap zorgt voor een snelle en betrouwbare implementatie van nieuwe mobiele toepassingen zodat u flexibel en stabiel in de cloud kunt werken.

SYSTEEMBEHEER

Wilt u ook een stabiele ICT-omgeving? BrainCap verzorgt het beheer van uw systeem op locatie en op afstand.

DIRECT SUPPORT

Direct hulp nodig? Mail ons op support@braincap.nl of bel ons via 088 – 275 48 00

secure managed services

Haalt u het onderste uit de kan? Bent u op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen? Welke kosten u kunt besparen? Heeft u hier de juiste mensen voor in huis? De juiste systemen? Bent u goed beveiligd? Heeft u een ICT-strategie? Wij kunnen u helpen. Want wij zijn ICT-specialist in de IJmond en de Zaanstreek.

Al deze vragen zijn relevant voor de ondernemer van nu. Juist in het MKB. Want een ICT-probleem hebben we allemaal wel eens.

BrainCap Managed ICT Services helpt u met uw ICT-strategie en met het implementeren van de oplossingen die bij uw bedrijf passen. Hoe we dit doen? Door eerst te luisteren naar wat u wilt en daarna een vrijblijvend advies op maat te geven. Of dat nu gaat om werken in de cloud of om mobiele telefonie, om systeembeheer of om helpdesk.

Met onze jarenlange ervaring in ICT kennen we het klappen van de zweep. Onze specialisten kunnen u adviseren en onze ICT’ers helpen u in de praktijk. En heeft u per direct hulp nodig? Ook dan kunt u bij onze helpdesk terecht. ICT-advies nodig? Neem contact op met BrainCap Managed ICT Services op support@braincap.nl of bel 088 – 275 48 00.


BACK