ICT-oplossingen voor uw bedrijf

U bent ondernemer en u heeft verstand van uw eigen dienst of product, én van zaken doen. Wat u niet bent, is ICT-adviseur.

Termen als werken in de cloud, hacken, mobiliteit en systeembeheer zeggen u veel, maar haalt u het onderste uit de kan? Bent u op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en weet u welke kansen dit oplevert? Welke kosten u kunt besparen? Heeft u hier de juiste mensen voor in huis? De juiste systemen? Of weet u waar u die kunt vinden? Bent u goed beveiligd? Weet u waar u wat betreft ICT staat over 5 jaar?


24/7 IT-monitoring

ICT-professionals

Cyber Security


Zelfs als u nu denkt ‘ja maar ik wil alleen maar dat internet het doet’, dan nog zijn al deze vragen relevant. Juist in het MKB. BrainCap Managed ICT Services helpt u met uw ICT-strategie en met het implementeren van de oplossingen die bij uw bedrijf passen. Hoe klein of groot uw bedrijf ook is. Hoe we dit doen? Door eerst te luisteren naar wat u wilt en daarna een vrijblijvend advies op maat te geven. Of dat nu gaat om werken in de cloud of om mobiele telefonie, om systeembeheer of om helpdesk.

Met onze jarenlange ervaring in ICT kennen we het klappen van de zweep. Onze specialisten kunnen u adviseren en onze ICT’ers helpen u in de praktijk. En heeft u per direct hulp nodig? Ook dan kunt u bij onze helpdesk terecht. ICT-advies nodig? Neem contact op met BrainCap Managed ICT Services op services@braincap.nl of bel 088 – 275 48 00.BACK