Als u een ICT-probleem heeft, kunt u het dan zelf oplossen?

U bent ondernemer en u heeft verstand van uw eigen dienst of product, én van zaken doen. Wat u niet bent, is ICT-adviseur. Termen als werken in de cloud, hacken, mobiliteit en systeembeheer zeggen u veel, maar haalt u het onderste uit de kan? Bent u op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen? Welke kansen levert dit op? Welke kosten u kunt besparen? Heeft u hier de juiste mensen voor in huis? De juiste systemen? Of weet u waar u die kunt vinden? Bent u goed beveiligd? Weet u waar u wat betreft ICT staat over 5 jaar? En bent u hier op voorbereid?

hulp bij een ICT-probleem

Hulp en advies bij uw ICT-probleem

Al deze vragen zijn relevant voor de ondernemer van nu. Juist in het MKB. Want een ICT-probleem hebben we allemaal wel eens. BrainCap Managed ICT Services helpt u met uw ICT-strategie en met het implementeren van de oplossingen die bij uw bedrijf passen.

Hoe we dit doen? Door eerst te luisteren naar wat u wilt en daarna een vrijblijvend advies op maat te geven. Of dat nu gaat om werken in de cloud of om mobiele telefonie, om systeembeheer of om helpdesk.

Met onze jarenlange ervaring in ICT kennen we het klappen van de zweep. Onze specialisten kunnen u adviseren en onze ICT’ers helpen u in de praktijk. En heeft u per direct hulp nodig? Ook dan kunt u bij onze helpdesk terecht. ICT-advies nodig? Neem contact op met BrainCap Managed ICT Services op services@braincap.nl of bel 088 – 275 48 00.


24/7 IT-monitoring

ICT-professionals

Cyber SecurityBACK