ONZE MANAGED ICT SERVICES

Met onze Maintenance Support services ondersteunen wij uw organisatie bij het optimaliseren van de beschikbaarheid van uw infrastructuur. Dit houdt in uw dat onze gecertificeerde specialisten u via de Service Desk remote ondersteuning bieden voor de volgende zaken:

• Vragen over configuratiemogelijkheden;
• Ondersteuning bij hardware problemen;
• Ondersteuning bij veel voorkomende software en configuratie problemen.

Afhankelijk van uw wensen kunt u service requests telefonisch, per e-mail of via het klantenportaal melden. Het klantenportaal geeft u online inzicht in de call flow- en KPI-rapportages. Dit geeft  inzicht in de kwaliteit en snelheid van dienstverlening en u bent de situatie de baas.

Kies uit de Bronze, Sliver of Gold ict-diensten van BrainCap voor een snelle en slimme oplossing.

Een Managed Infrastrucure contract geeft, naast Service Desk ondersteuning, ook de mogelijkheid om technisch operationeel beheer door de specialisten van BrainCap Services uit te laten voeren, conform de SLA. Er wordt gekeken naar de beschikbaarheid (draait het?), naar de capaciteit (is er voldoende?) en naar prestaties (zijn responsetijden acceptabel?).

Doet er zich op een van deze vlakken een incident voor, dan wordt dit opgelost. Daarnaast wordt er gekeken of de juiste software updates in gebruik zijn in relatie tot bekende kwetsbaarheden. De klant ontvangt tevens een management rapportage betreffende beschikbaarheid van de infrastructuur. Het Managed Infrastructure contract geldt voor security, storage, networking en LAN/WAN producten.

Optimale beschikbaarheid van uw netwerk en systemen met onderhoud en beheer van BrainCap engineers. Een securityprobleem kan zich altijd voordoen, ook buiten kantoortijd. Voor veel beheerorganisaties is het een onmogelijke opgave om 24/7 geschikte medewerkers beschikbaar te hebben en de kennis over cybersecurity up-to-date te houden.

BrainCap Services lost dit op met onze Managed Availability dienstverlening. Onze gecertificeerde security engineers ondersteunen uw securitybeheerders bij het technisch beheren en onderhouden van securityinfrastructuren.

Het Managed Availability contract biedt functioneel securitybeheer. Dit houdt in dat u, naast Service Desk ondersteuning, ook de mogelijkheid heeft om functioneel securitybeheer door de specialisten van BrainCap Services te laten uitvoeren. Ideaal.

Altijd inzicht in uw netwerk. Nooit meer wakker liggen omdat u inzicht in de situatie heeft.

Als ondernemer wilt u alle risico’s beheersen, ook de digitale. BrainCap verzorgt dit met Managed Security Monitoring. Via het beveiligde klantenportal met security dashboard heeft u altijd inzicht in de situatie.

Hiermee zorgt BrainCap voor het monitoren van online bedreigingen, risicoanalyses en meldingen wanneer het mis gaat. We zorgen voor support, upgrades, advies en rapportages. Alles wat u als ondernemer nodig heeft om controle te hebben over de situatie, en te houden.

Atlijd inzicht, altijd controle.


U bent ondernemer en u heeft verstand van uw eigen dienst of product én van zaken doen. Wat u niet bent, is ICT’er. Termen als werken in de cloud, hacken, mobiliteit en systeembeheer zeggen u wel iets, maar heeft u zicht op wat u echt nodig heeft? BrainCap Services biedt managed diensten die ervoor zorgen dat u inzicht in uw situatie heeft en daar ook controle over uit kunt oefenen.

Met de diensten van BrainCap heeft u altijd inzicht in uw netwerk. Nooit meer wakker liggen, omdat u altijd inzicht in de situatie heeft. Besteed het beheer van uw netwerk uit, maar hou zelf de controle. Dat is relevant voor de ondernemer van nu. BrainCap Managed ICT Services helpt u met uw ICT-strategie en met het implementeren van de oplossingen die bij uw bedrijf passen.


hulp bij ICT

Service Desk

Met onze Managed Infrastructure dienst geeft Service Desk ondersteuning tijdens kantoortijden en 24/7 monitoring. Valt uw probleem niet binnen de kaders? Ook dan kunnen onze specialisten u helpen. Afhankelijk van de omvang en scope plannen wij, in overleg, de werkzaamheden tegen ons standaardtarief in.

Via het klantenportaal heeft u online inzicht in uw door ons gemonitorde apparatuur. Hier ziet u, naast een overzicht van uw tickets m.b.t. incidenten, ook een realtime Configuration Management Database (CMDB)-overzicht van uw apparatuur. Het portaal kan worden uitgebreid en bevat in ieder geval vermelding van de apparatuur en het operating system.

CONTACT

Onze gecertificeerde security engineers ondersteunen u bij het technisch beheer en onderhoud van security infrastructuren. We bieden behalve Service Desk ondersteuning ook functioneel securitybeheer door de specialisten van BrainCap.

Hiermee zorgen we voor het verhogen van de continuïteit en beschikbaarheid van de security infrastructuur met een beperkte belasting van de beheerorganisatie. Ons doel is om te controleren of de security effectiviteit op orde is. Staan de juiste securityfuncties aan? Zijn de rule-bases en policies inhoudelijk op orde?

Ons functioneel beheer geldt zowel voor firewalls in de private als public cloud als de beveiliging van endpoints en is beschikbaar voor security devices.


Passende oplossingen

BrainCap werkt met beste oplossingen uit de industrie, die in complexe omgevingen worden toegepast. Een passend kennisniveau en skillset van onze medewerkers is daarom vereist. Onze specialisten zijn tot op het hoogste niveau gecertificeerd en beschikken over gespecialiseerde kennis en ervaring.

Replacement

BrainCap is single point of contact bij diverse fabrikanten. We beschikken over een eigen spare voorraad en bewaken de opvolging, waardoor er snel kan worden vervangen. Bij calamiteiten zorgen we dat vervangende hardware binnen de afgesproken tijd op locatie is voor optimale beschikbaarheid van uw infrastructuur.

Onsite Support

Wanneer u behalve vervangende hardware ook assistentie nodig heeft bij het vervangen van het apparaat, het overzetten van de licenties en het terugzetten van de laatste configuratie van uw back-up, maak dan gebruik van Onsite Support. Onze specialist assisteert u vakkundig, zodat uw applicaties snel weer beschikbaar en operationeel zijn.


BACK